­

De clubkleding van Wielervereniging Noordwesthoek heeft onderstaand design:

Shirt:

Ontwerp_ShirtNWH2018

Broek:

Ontwerp_BroekNWH2018

Tijdens trainingen en wedstrijden dient deze uitvoering van de clubkleding gedragen te worden.

De vereniging inventariseert elk najaar bij haar leden welke kleding er besteld moet worden voor het volgende seizoen. De bestelde kleding wordt in het voorjaar uitgeleverd aan de leden. Tevens heeft de vereniging een beperkte voorraad welke beschikbaar is voor nieuwe leden en bij calamiteiten als valpartijen. Leden dienen er van uit te gaan dat de vereniging gedurende het seizoen, dus buiten de najaarsbestelling, geen bestellingen doet bij de kledingleverancier.

Bij de start van een nieuwe sponsorperiode bepaald het bestuur in overleg met de kledingcommissie een korting op de kleding. Deze korting wordt op het bestelformulier van de kleding aangegeven.

Nieuwe leden die in het laatste jaar van de lopende sponsorperiode kleding aanschaffen worden in geval van wijzigingen van de kleding bij de start van de volgende sponsorperiode in de gelegenheid gesteld de gekochte kledingstukken nogmaals voor 50% van de normaal geldende prijs aan te schaffen.

(Hulp)Trainers ontvangen eenmaal per drie jaar een kledingpakket bestaande uit: korte broek, shirt korte mouw en shirt lange mouw. Hiervan kan door de kledingcommissie worden afgeweken wanneer kleding aantoonbaar eerder aan vervanging toe is.

Kleding kunt u bestellen door deze link te volgen: Formulier kleding bestellen

Voor een tabel met een vergelijking van maten van Milremo en kledingmaten zie maten-tabel Milremo.

 

 

 Voor vragen over onze clubkleding, het maken van een afspraak om kleding te passen of bestellingen kunt u contact opnemen met onze kledingcommissie.

­