­

Bij onze vereniging is iedere wielrenner welkom, plezier in de sport is het belangrijkste en meedoen is belangrijker dan winnen. Iedereen van 17 of ouder die wil trainen onder begeleiding van een trainer en/of wedstrijden wil rijden, kan meedoen met deze afdeling van wielervereniging Noordwesthoek. Schrijf u snel in als lid.

Wie wedstrijden wil rijden kan dat doen door de Voorjaars- en zomeravondcompetitiewedstrijden in de regio te rijden maar als club reizen we ook vaak af naar mooie KNWU-wedstrijden in de regio. Licentiehouders in de amateur-, master of sportklasse en leden met een basislidmaatschap bij de KNWU kunnen bij ons terecht. Wilt u aan belofte- of elitewedstrijden mee doen, neem dan ook gerust contact op. Wij kunnen u verder adviseren.

Trainingen:

De trainingen worden op donderdagavonden van maart tot september gegeven op De Tippe in Staphorst van 19.15 tot circa 20.30 uur. Voor de definitieve planning van de trainingen zie onze agenda. Dan komt u niet voor verrassingen te staan als bijvoorbeeld een training is afgelast omdat er die avond een wedstrijd is. Leden uit de belofte-categorie (19 t/m 22 jaar) kunnen desgewenst ook meetrainen met de leden uit de categorieen nieuwelingen/junioren.

Wedstrijden:

Een actueel overzicht van alle wedstrijden wordt weergegeven in de kalender op de website van de KNWU en op www.zomeravondcompetitie.info. Op de site van de Voorjaars- en zomeravondcompetitie vindt u ook de regelementen van deze wedstrijden.

Wielrenners met een licentie van de KNWU kunnen deelnemen aan mooie KNWU-wedstrijden in de regio en aan de voorjaars- en zomeravondcompetitie kunt u zelfs meedoen als u alleen een basislidmaatschap bij de KNWU heeft. Bent u nog niet aan het rijden van wedstrijden toe? Ook dat is geen probleem, kom gerust bij ons trainen, misschien komen die wedstrijden later wel.

Algemeen:

Binnen onze vereniging hebben we uiteraard ook onze spelregels. Lees die a.u.b. even door voor u naar de trainingen komt op reglementen.

Informatie over het lidmaatschap vindt u op lidmaatschappen.

Onze vereniging stelt aan haar leden tegen kostprijs clubkleding beschikbaar. Informatie daarover vindt u op kleding

Voor algemene informatie kunt u contact opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor specifieke informatie over de trainingen kunt u contactopnemen met onze trainers via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­