­

Nieuwelingen-dames in Nieuwkuijk

Het was mooi weer op het mooie clubparcours in Nieuwkuijk. Er waren 66 dames aan de start de wedstrijd ging over 40 KM, de groep bleef het grootste gedeelte bij elkaar er werd ook erg wisselend gefietst, dit resulteerde in een massasprint van het peloton met nog 40 dames. Eva werd 15e en Sabine werd 41e.

34e Rabo Koepel Race Lierop

De eerste klassieker voor de nieuwelingen van het seizoen was in Lierop. Voor de Noordwesthoek fietste Tim Naberman,  al vrij snel in wedstrijd ontstond er een kopgroep met Tim daarbij.
Uiteindelijk zou uit deze kopgroep ook de winnaar uitkomen. Tim werd knap 13e

42ste Ronde van het Lage Land

In Zaandam stonden 4 Noordwesthoek renners aan de start voor de 42ste Ronde van het Lage Land.
Patrick Coster, Jelmer Arendshorst, Christian Varweg en Dennis van der Horst. Mede door de wind werd het peloton al vrij snel in de wedstrijd in diversen groepen verdeeld.
Uiteindelijk was er een kopgroep van 11 renners met Dennis en daarachter zaten in de 2e groep de andere 3 NWH-renners. Helaas moest Jelmer hieruit lossen en was het voor hem einde wedstrijd. Van de 150 renners haalde maar 32 de finish. In kopgroep van 11 zaten 6 man van dezelfde ploeg dus was het moeilijk om alles te controleren uiteindelijk reden er in de finale 3 man weg, deze 3 bleven ook vooruit en stonden op het podium In de laatste 3 km demarreerde ook Dennis weg, hij kreeg 2 man mee, in de sprint was Dennis de snelste en werd zo 4e, Christian won de sprint van het peloton en werd 12e, Patrick 14e.
De jongens hebben goed gereden en nu op naar Omloop van Noordwest Overijssel.

2015 lageland

­