­

TAMARA TWEEDE PLEK IN MAREN KESSEL

Zaterdag 6 juli stonden een drietal renners van de Noordwesthoek aan de start in Maren Kessel.

Op een mooi parcours met een dijkje met wind in de rug stond Tamara van der Horst als eerste aan de start in categorie 5. Tamara koerste stabiel voorin het peloton. De wedstrijd eindigde in een massasprint waarin Tamara een prachtige 2e plaats behaalde.

Mohs Klunder en Bram Prins stonden vervolgens in categorie 6 aan de start. Na een paar rondes van 3 kilometer viel Bram aan. Hij werd teruggepakt en vond zijn rust weer in het peloton. Deze aanval werd nog een keer herhaald en deze keer was het Mohs die zijn wiel pakte en mee demarreerde.  Het tweetal sloeg een gat van 500 meter, maar werd een paar rondes voor het eind toch teruggepakt. In de eindsprint behaalde Mohs een 11e plaats en eindigde Bram als 13e.

BRAM PAKT PODIUMPLAATS IN ’S GRAVENZANDE

Woensdag 10 juli verscheen een tweetal renners van de NWH aan de start in ’s Gravenzande.

Mohs Klunder en Bram Prins lieten in categorie 6 zien wat ze waard waren. Na de bliksemstart knalde er direct een renner weg. Dat dit een serieuze ontsnapping was, bleek al gauw. Drie renners, met daarbij Bram, probeerden de renner terug te halen. Dit lukte hen niet, maar een andere renner die hen vanuit het peloton passeerde, wel. De wedstrijd werd zo geleid door een tweetal renners die prima samenwerkten. Het tweede groepje bleef jagen, maar moest dit opgeven en werd opgeslokt door het peloton. Het gevormde peloton, met daarin Bram en Mohs, mocht strijden voor de derde plaats. Al ver voor de laatste bocht zette Bram aan, kwam als eerste door de bocht en finishte met enkele meters voorsprong als eerste van het peloton. Dit leverde hem een mooie 3e plaats op. Ook Mohs sprintte volop mee en behaalde een 9e plaats.

Jeugdronde van Driel

De NWH nam met 6 renners deel aan de jeugdronde van Driel. Dit waren de uislagen.

Cat.1: Carmen van der Veen  9e

Cat.2: Thom van de Pol  9e

Cat.4: Sam Naberman 11e

            Daan van de Pol  29e

Cat.5: Niek van der werf 4e

            Sabine Snoeijer 25e

­