­

Zaterdag 22 augustus reden een aantal NWH'ers in Gramsbergen, een grote ronde van zo'n 2,5 km.
De weersomstandigheden waren wel heel erg goed waardoor het lastig werd om het verschil te maken en er in diverse categorieen gesprint moest worden met een grote groep.

Lisa is weer in vorm aan het komen en ging er in de eerste ronde als een speer vandoor, tot een kwart van de wedstrijd reed ze zelfs aan kop maar kwam er toen achter dat het nog best ver was. Toch maakte ze er nog een mooie strijd van en werd netjes 11e.

2015 Gramsbergen Lisa1 2015 Gramsbergen Carmen1

Elise reed in categorie 2 de hele wedstrijd goed mee in de kopgoep, een echte sprint zat er niet meer in maar ze eindigde keurig als 11e.

Categorie 3 werd na 2/3e van de koers opgeschrikt door een behoorlijke valpartij. Isa zat daar ook bij, gelukkig viel ze zelf niet hard maar kreeg wel een fiets keihard tegen haar hoofd. Dat betekende einde koers en een heel dikke bult op het gezicht van deze kanjer. Carmen moest al haar stuurmanskunst en geluk aanspreken om er nog net omheen te kunnen rijden. Met de schrik in de benen sprintte ze netjes naar de 2e plek.

Bart was zeker een van de besten in categorie 4, iedere ronde kwam hij of aan de leiding of bij de eerste 3 over de streep. Hoewel hij over een sterke eindsprint beschikt kwam hij dit keer in de laatste bocht net niet lekker uit om podium te rijden maar behaalde toch mooi de 7e prijs.

Rixt en Ruben lieten zich goed zien in categorie 5. Ondanks een harde koers met veel sterke renners moest er gesprint worden met een grote groep. Rixt deed dit wel heel erg goed en werd knap 2e, Ruben volgde vlak erachter rond de 11e plek.

 2015 Gramsbergen Rixt22015 Gramsbergen Rixt1

Sam vertegenwoordigde de NWH in categorie 6 en reed, zoals altijd, attent voorin en sprintte naar een 10e plek.

Yvar, die eigenlijk MTB'en als hoofddiscipline heeft, startte in categorie 7 ter voorbereiding van de Jeugdronde van Hasselt en liet zien dat hij op de goede weg is door knap in het peloton te eindigen als 21e.

2015 Gramsbergen sam12015 Gramsbergen yvar1

 

­