­

Op 25 april is de ronde van Oldenzaal gereden door enkele leden van onze vereniging. Een mooi rondje in de bossen van Oldenzaal.

Rixt Tol kwam als eerste in actie. Ze reed een attente wedstrijd en zat elke keer goed van voren. In de eindsprint kwam ze op  een mooie 8ste plaats over de finish.

Daarna was het de beurt aan Daan van de Pol en Sam Naberman die in categorie 6 de strijd aangingen. In de laatste ronde ging Daan op kop de laatste ronde in maar kon deze positie niet vasthouden en eindigde op een 13de plek. Sam kwam goed de laatste bocht uit en eindigde verdienstelijk als 5de.

2015 Oldenzaal Sam

De grote mannen van categorie 7 maakten er een mooie wedstrijd van. Er ontstond een kopgroep waarachter  Niek van der Werf met een groepje van 3 renners achterzat. Niek werd 10de.

Na de pauze de beurt aan de jongste categorie. Joëlle Eenkhoorn reed  een goede wedstrijd, kwam in de laatste ronde net te kort voor een podiumplek en werd 4de.

Luuk vd Pol vertegenwoordigd ons bij categorie 2, ook Luuk ging goed van start en werd 7de.

In Categorie 3 was het Isa Naberman die een mooie wedstrijd reed. Ze heeft een paar keer proberen weg te rijden maar dat lukte niet. Ze eindigde in de sprint op een 5de plek.

Als laatste Thom van de Pol. Thom reed goed mee in de groep en eindigde als 14de.

­