­

Zaterdag werd de koningsrit in Beilen gehouden.

In cat 1 stond Lisa van der Veen aan de start. Ze kon het tempo vooraan nog niet bijhouden, maar reed in een lekker tempo haar eigen wedstrijd. Ze kwam binnen op een mooie 13e plaats.

Lisabeilen2014

Daarna was het de beurt aan cat 2. Hierin stonden de dames Isa Naberman en Carmen van der Veen.
Hier ontstond al snel een kopgroep van 10 renners. Isa en Carmen fietsten steeds weer goed voorin. Met de sprint werd Isa 5e en Carmen 7e en werden beide beloond met een mooie beker.

IsaCarmenBeilen2014

In cat 3 fietste Jelmer Prins. Helaas moest hij het peloton laten gaan, en fietste samen met iemand de wedstrijd uit. Hiervan won hij de sprint . Hij werd 24e.

JelmerBeilen2014

Daarna de laatste wedstrijd voor de pauze, cat 4. Hierin ook een dame van de nwh, namelijk Milou Prins. Milou kwam te rijden in een groepje achter het peloton. Zij eindigde op de 37e plaats.

Na de pauze startte in cat 5 Sam Naberman. Hier bleef een groot peloton bij elkaar. Sam was steeds goed voorin te vinden. Het werd dan ook een massasprint waarin Sam eindigde op plaats 12.

SamBeilen2014

In cat 6 stonden de dames Eva Jonkers en Sabine Snoeijer aan de start. In deze wedstrijd ontstonden allemaal verschillende groepen. Eva en Sabine fietsten allebei in de kopgroep. Steeds werd er weer gedemarreerd maar het lukte steeds niemand om weg te komen tot nog met een 5 ronden te gaan. Toen reden er 2 weg en bleven weg. Sabine werd in de eindsprint 7e en Eva eindigde net buiten de bekers op de 11e plaats.

EvaBeilen2014SabineBeilen2014

In cat 7 vandaag de meeste nwh-ers aan de start. Bram Prins, Mohs Klunder en Karl van Veen starten vandaag in Beilen.
Hier bleef ook een grote kopgroep bij elkaar met daarin alledrie de nwh-ers. Af en toe werd hier ook gedemarreerd, maar het lukte niemand om weg te komen. Het werd dan ook een massasprint. Bram sprintte naar een mooie 2e plaats, Mohs werd 9e en Karl knap 11e.

BramMohsBeilen2014

­