­

Een erkend leerbedrijf voldoet aan alle eisen van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) om stageplekken aan te bieden aan leerlingen van een sport en bewegen opleiding, bijvoorbeeld als trainer of organisator van evenementen.. SBB heeft een check gedaan of de vereniging aan alle voorwaarden voldoet om de erkenning te verkrijgen, en dit is het geval.

Dit betekent dat Wielervereniging Noordwesthoek te vinden is op stagemarkt.nl (het platform voor stageplaatsen in het MBO) en vanaf nu ook stagiairs kan en mag begeleiden van de diverse sport en bewegen opleidingen.

De vereniging is hier blij mee. Enerzijds is zij voor haar groeiende groep leden voortdurend op zoek naar enthousiaste ondersteuning. Anderzijds is het mooi om een steentje bij te kunnen dragen aan de opleiding van de trainers en begeleiders van de toekomst. 

De vereniging biedt stagiairs een goede en veilige context waarin zij ervaring kunnen opdoen met de taken en werkzaamheden die behoren bij een sport en bewegingsleider.

Ben of ken jij iemand die een sportopleiding volgt of wil gaan volgen, en affiniteit heeft met de wielersport neem dan gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact op voor de mogelijkheden.

­