­

Dit artikel bevat de regels die in gaan op 19 mei 2021.

De uitwerking van de geldende regels maakt dat we met uitzondering van de leden ouder dan 27 jaar weer nagenoeg normaal trainen. Voor de exacte voorwaarden en details zie de uitleg op de site van de KNWU. Praktisch levert dit het volgende aanbod aan trainingen op:
  • De jongens en meisjes ouder dan 7 jaar in de jeugdcategorieën t/m categorie 7 trainen op maandagavond van 18.15 – 19.15 uur op evenemententerrein de Tippe in Staphorst.
  • De jongens en meisjes in de jeugdcategorieën t/m categorie 7 trainen op donderdagavond van 18.15 – 19.15 uur op evenemententerrein de Tippe in Staphorst.
  • Met de leden (m/v) in de, nieuwelingen, junioren (en beloften) wordt op dinsdag- en donderdagavond getraind vanaf 18.15 uur vanaf de supermarkt aan de Buiten de Venepoort 5, 8061 KM in Hasselt.
  • Voor seniorleden (m/v) wordt op donderdagavond vanaf 19.15 uur op evenemententerrein de Tippe in Staphorst training aangeboden met maximaal 50 personen.
  • De training op zaterdagochtend voor nieuwelingen, junioren en beloften vanuit Hasselt wordt momenteel niet structureel aangeboden. De trainers bepalen  in overleg met de leden in deze categorieën wanneer deze trainingen weer aangeboden gaan worden.
De jongens categorie 7 en meisjes categorie 6 die het volgende seizoen nieuweling worden trainen na de zomervakantie op dinsdagavond mee met de nieuwelingen/junioren. Zij vertrekken om kwart over zes vanaf de supermarkt aan de Buiten de Venepoort 5, 8061 KM in Hasselt. De jongens categorie 7 en meisjes categorie 6 trainen op donderdagavond met de jeugd mee.
 
Zie voor de mogelijkheden qua wedstrijden ook de nu geldende voorwaarden op de site van de KNWU. De KNWU heeft ook een overzichtelijk stappenplan ontwikkeld met daarin de mogelijkheden en voorwaarden voor wedstrijden in de komende maanden.
­