­

Beste leden,

Ook het bestuur van de WV Noordwesthoek ziet zich geplaatst voor het dilemma hoe om te gaan met haar activiteiten tijdens de heersende coronacrisis. Enerzijds is bewegen in zijn algemeenheid gezond en is er geen strikt verbod op buitensporten met groepen kleiner dan honderd personen. Anderzijds wil je als vereniging ook alles doen om gezondheidsrisico’s voor leden en hun omgeving te beperken.

De doorslag in onze afweging gaf onderstaand advies van NOCNSF dat ook via de KNWU aan onze vereniging is verzonden:
“Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep zouden wij graag willen ondersteunen en u ook oproepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.”

Dit heeft ons doen besluiten om alle door de WV Noordwesthoek georganiseerde activiteiten waaronder trainingen voorlopig te annuleren.

Het staat iedereen uiteraard vrij om individueel te gaan fietsen maar doe het verstandig en volg de adviezen van de overheid daarbij op. Zo dragen we allemaal ons steentje bij om onszelf en de mensen om ons heen te beschermen tegen besmetting.

Met vriendelijke groet,nieuw coronavirus in china

Wielervereniging Noordwesthoek

Het bestuur;

Bert Krale
John van der Veen / Henk van Dijk
Diederik Tuin
Edwin Knol
Geesje Brakke

­