Nico van de Vegte

Nico

Op woensdag 29 maart 2017 is Nico van de Vegte overleden.

Nico was decennialang begeleider van het damesteam en 14 jaar bestuurslid van de
Omloop NW Overijssel.
Ook was Nico zeer betrokken bij de jeugd van onze vereniging.
Het bestuur van de wielervereniging is Nico zeer erkentelijk voor al het werk wat hij de afgelopen jaren heeft  gedaan, ondanks zijn ziekte was zijn inzet enorm.

Wij wensen zijn vrouw Anneke, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte de komende tijd.

WV Noordwesthoek

Gerrit Knol Nederlands Kampioen Wethouders.

Op zaterdag 3 september vond in Assen het Nederlands Kampioenschap voor Burgemeesters en Wethouders plaats. Gerrit, wethouder in de gemeente Zwartewaterland, is een aanvaller pure sang. Al bij de start testte hij de concurrentie door direct in de aanval te gaan. Na een aantal ronden op het clubparcours vooruit te hebben gereden werd hij door het peleton weer ingelopen. Na een aantal ronden het peleton te hebben bekeken koos Gerrit met nog 20 ronden te gaan opnieuw voor de aanval. Ditmaal lonend. In het peleton zaten de kanshebbers elkaar te beloeren en onderschatten hierbij kennelijk ervaren Gerrit zodat hij solo naar de finish kon rijden om vervolgens de driekleur in de categorie Wethouders om de schouders te krijgen.

GerritKnolNK2016

Huldiging Anna van der Breggen, do 25 aug RTV Oost

WV Noordwesthoek op RTV Oost

Clubkampioenschap 2016

Afgelopen donderdag vond onder tropische omstandigheden het NWH Rabo Clubkampioenschap plaats.
Er was een mooie opkomst in alle categorieën. Strijdlust in combinatie met een prettige sfeer zorgden voor een zeer geslaagde avond.
De foto’s staan inmiddels in het album (gemaakt door Arnald van der Kolk & John van der Veen).

clubkampioenschap 2016 59 20160626 1423203927