Bestuur en structuur

WV Noordwesthoek bestaat uit de volgende onderdelen:

Jeugdafdeling

Op de pagina van de jeugdafdeling kunt u meer informatie vinden over de jeugd, lid worden, trainen en trainers- en trainingsfaciliteiten. Onze vereniging heeft als doel de jeugd in een sportieve en veilige omgeving te laten trainen. Voor informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwelingen en Junioren

Als jeugdlid kun je bij de NoordWesthoek doorstromen naar de nieuwelingen en daarna de junioren. Deze afdeling wordt apart getraind door ervaren trainers. Hierbij wordt samen gewerkt met de andere verenigingen in de omgeving. Meer informatie kun je vinden op de pagina nieuwelingen/junioren. Contactpersoon voor deze afdeling is Henk van Dijk. Voor informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Amateurs

Bij onze verenging kun je als amateur- of sportklasserenner terecht. Wil je aan elitewedstrijden mee doen, neem dan contact op met het bestuur. Zij kunnen je verder adviseren. Verdere informatie is te vinden op de pagina van de amateurs. Contactpersoon voor deze afdeling is Edwin Knol. Voor meer informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur WV Noordwesthoek

Voorzitter: Jan Jonkers (Staphorst)

Secretaris: Hetty Prins (Hasselt)

Penningmeester (interim): John van der Veen (Zwolle)

Jeugd: Anneke Timmerman (Staphorst)

Amateurs: Edwin Knol (Hasselt)

Ledenadministratie: Joke Slaager (Kampen)